Update fase 2

Graag geven we een korte update over fase 2.

Bestemmingsplan
Begin maart heeft de Raad van State zitting gehouden over het bestemmingsplan Westmade Noord. Op deze zitting zijn alle vragen van de Raad van State door zowel de bezwaarmakers als de gemeente Westland uitgebreid beantwoord. De Raad van State heeft hiermee voldoende informatie vergaard om een uitspraak te doen en daarmee aan te geven of het bestemmingsplan in alle redelijkheid is vastgesteld. Deze uitspraak verwachten wij binnen enkele maanden. 

Planning
Wij begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de woningen in fase 2 en de bijbehorende planning. Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk geworden is, kunnen we een concrete planning voor de start verkoop van fase 2 met je communiceren.

Ook in fase 2 staan er diverse familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kap-woningen, vrijstaande villa’s en een herenboerderij gepland.

Wil je op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zodra wij meer informatie hebben over de start verkoop van fase 2, ontvang je automatisch bericht.

 

Fase 1 succesvol in verkoop. Fase 2 begin 2022 in verkoop

Op dit moment is de eerste inschrijftermijn gesloten en zijn alle woningen van Fase 1 toegewezen. Je kunt je nog wel altijd inschrijven als reserve kandidaat voor de woningen die in reservering of onder optie staan. Fase 2 van Boomgaerde, met in totaal ca. 48 woningen, gaan naar verwachting begin 2022 in verkoop. Ook het aanbod van de tweede fase bestaat uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande villa’s en een herenboerderij. Meld je aan en blijf op de hoogte!

Boomgaerde-aanbod-header