Update fase 1 en 2

Inmiddels zijn alle 81 woningen van de eerste fase verkocht. En de voorbereidingen van de tweede fase zijn in volle gang…
De woningontwerpen van de tweede fase lijken veel op de woningen van de eerste fase, echter niet alle woningen worden een exacte kopie. Het aanbod bestaat ook in fase 2 weer uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kap-woningen, vrijstaande villa’s en een herenboerderij.

Voordat de woningen van fase 2 in verkoop gaan, hebben we een onherroepelijk bestemmingsplan nodig (om te kunnen bouwen). Omdat we hiervoor afhankelijk zijn van derden, kunnen we onze planning nu nog niet definitief maken. De beoogde planning voor fase 2 is momenteel als volgt:
• Eerste informatie over de woningen: voorjaar 2022
• Start verkoop en inschrijving: zomer 2022

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Fase 1 succesvol in verkoop. Fase 2 begin 2022 in verkoop

Op dit moment is de eerste inschrijftermijn gesloten en zijn alle woningen van Fase 1 toegewezen. Je kunt je nog wel altijd inschrijven als reserve kandidaat voor de woningen die in reservering of onder optie staan. Fase 2 van Boomgaerde, met in totaal ca. 48 woningen, gaan naar verwachting begin 2022 in verkoop. Ook het aanbod van de tweede fase bestaat uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande villa’s en een herenboerderij. Meld je aan en blijf op de hoogte!

Boomgaerde-aanbod-header