bus auto fiets
Menu
Boomgaerde Hero Afbeelding 2 3000X1970px
Boomgaerde Hero Afbeelding 3 3000X1970px
Boomgaerde Hero Afbeelding 1 3000X1970px
Boomgaerde Hero Afbeelding 4 3000X1970px

Ontdek wonen in Boomgaerde

De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten. Gelegen op slechts 9 minuutjes fietsen van het strand. In Boomgaerde wil je wonen!

Ook wonen in Boomgaerde? Het aanbod is met familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kap-woningen, een vrijstaande villa en een herenboerderij zeer gevarieerd. Ontdek het beschikbare aanbod via de button hieronder of schrijf je in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Fase 1b is nu in verkoop! Kijk voor de actuele status op de aanbod pagina óf neem direct contact op met één van onze makelaars:

Borgdorff Makelaars | T: 0174 – 22 50 55
Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars | T: 0174 – 44 47 77
Nelisse Makelaarsgroep | T: 070 – 35 01 400

Woningzoeker

Bekijk aanbod
Boomgaerde Mainimage4
Boomgaerde Mainimage3
Boomgaerde Mainimage2
Bg Selection Boomgaerde Section1

Hier is het optimaal ontspannen

Je buurtbewoners buiten ontmoeten aan een picknicktafel of in een moestuin. Op je veranda genieten van het laatste streepje zon. Even uitwaaien op het strand om de hoek. In Boomgaerde geniet je het hele jaar door van het heerlijke buitenleven. In een van die 184 woningen. Het aanbod bestaat uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en herenboerderijen. Allemaal met hun eigen uitstraling, maar tóch samen één geheel. 

Boomgaerde Mainimage Fiets1 (1)

Elke dag iets te ontdekken in de buurt

Buitenleven betekent ook veel ontdekken in de buurt. Wandelen in recreatiepark Madestein om de hoek. Even het hoofd leeg tijdens een fietstocht door het rustige Midden- Delfland. De kust die elke dag een ander spectaculair uitzicht geeft. De gezellige sfeer van de Westlandse dorpen om je heen. Golfen op de 9-holes baan naast het Ockenburghse bos. De binnenstad van Den Haag waar je binnen 25 minuten rijden bent. Vrij wonen tussen strand en stad geeft je elke dag verse inspiratie. Wat ga jij doen vandaag?

Bekijk de locatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte