Het strand
en de stad
altijd dichtbij

Een heerlijke buurt met alles
in de buurt

In Boomgaerde vind je het beste van vele werelden. De duinen en een natuurgebied om de hoek op 10 minuten fietsafstand. Gezellige Westlandse dorpjes om je heen. Maar ook alle gemakken van de stad zijn nooit ver weg.

In de buurt van Boomgaerde heb je alles wat je nodig hebt. Van huisartsenpraktijk tot winkel en van speeltuin tot sportvereniging.
Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar bijvoorbeeld Monster of Poeldijk. Surfen, paardrijden, golfen, zwemmen, wandelen en fietsen:
ook dát kan allemaal in de directe omgeving van Boomgaerde.  Of wat dacht je van De Uithof iets verder weg voor een  rondje schaatsen
of baantje skiën of snowboarden? Als het om bewegen gaat, kun je hier echt je lol op. Wil je echt een dag shoppen?
Rijswijk, Delft en zelfs Den Haag zijn gemakkelijk aan te rijden. Avondje cultuur en uit eten?
In het Westland zelf of in de steden om de hoek vind je volop theaters, bioscopen en horecagelegenheden.

Een heerlijke buurt met alles
in de buurt

In Boomgaerde vind je het beste van vele werelden. De duinen en een natuurgebied om de hoek op 10 minuten fietsafstand. Gezellige Westlandse dorpjes om je heen. Maar ook alle gemakken van de stad zijn nooit ver weg. In de buurt van Boomgaerde heb je alles wat je nodig hebt. Van huisartsenpraktijk tot winkel en van speeltuin tot sportvereniging. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar bijvoorbeeld Monster of Poeldijk. Surfen, paardrijden, golfen, zwemmen, wandelen en fietsen:
ook dát kan allemaal in de directe omgeving van Boomgaerde.  Of wat dacht je van De Uithof iets verder weg voor een  rondje schaatsen of baantje skiën of snowboarden? Als het om bewegen gaat, kun je hier echt je lol op. Wil je echt een dag shoppen?
Rijswijk, Delft en zelfs Den Haag zijn gemakkelijk aan te rijden. Avondje cultuur en uit eten? In het Westland zelf of in de steden om de hoek vind je volop theaters, bioscopen en horecagelegenheden.

Boomgaerde

Naar fiets auto bus
Supermarkt 6 min. 3 min.
Madestein 4 min. 15 min.
Bushalte monster De Tol 3 min.
Strand 9 min. 4 min.
Centrum Den Haag 34 min. 20 min. 30 min.
Rotterdam The Hague Airport 29 min. 80 min.