bus auto fiets
Menu

Locatie Boomgaerde

Het strand en de stad altijd dichtbij

Een heerlijke buurt met alles
in de buurt

In Boomgaerde vind je het beste van vele werelden. De duinen en een natuurgebied om de hoek op 9 minuten fietsafstand. Gezellige Westlandse dorpjes om je heen. Maar ook alle gemakken van de stad zijn nooit ver weg.

In de buurt van Boomgaerde heb je alles wat je nodig hebt. Van huisartsenpraktijk tot winkel en van speeltuin tot sportvereniging. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar bijvoorbeeld Monster of Poeldijk. Surfen, paardrijden, golfen, zwemmen, wandelen en fietsen: ook dát kan allemaal in de directe omgeving van Boomgaerde. Of wat dacht je van De Uithof iets verder weg voor een rondje schaatsen of baantje skiën of snowboarden? Als het om bewegen gaat, kun je hier echt je lol op. Wil je echt een dag shoppen? Rijswijk, Delft en zelfs Den Haag zijn gemakkelijk aan te rijden. Avondje cultuur en uit eten? In het Westland zelf of in de steden om de hoek vind je volop theaters, bioscopen en horecagelegenheden.

Boomgaerde Locatie4
Istock 1255493335 LR
Boomgaerde Locatie6

Afstand tot belangrijke punten

Op de kaart kan je de ligging van het project bekijken. Voor het gemak hebben wij hieronder de afstand tot een aantal locaties voor je opgezocht. De getallen geven het aantal minuten aan dat je onderweg bent.

Naar
Supermarkt 6 3 -
Madestein 4 - -
Bushalte monster De Tol 3 - -
Strand 9 4 -
Centrum Den Haag 34 20 30
Rotterdam The Hague Airport - 29 80
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte