bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Maak kennis met ons eerste woningtype in Fase 2 van Boomgaerde

29 mei 2024

In de komende weken nemen we je graag mee in het nieuwe aanbod van fase 2. Spannend, want voordat we deze nieuwe fase inluiden, nodigen we je uit om een eerste blik te werpen op ons exclusieve aanbod. Dat doen we aan de hand van schetsbeelden van de verschillende woningtypes.

Ontdek de Herenboerderij

Stap binnen in een wereld waar traditionele charme en moderne luxe naadloos samenvloeien. Onze Herenboerderij, met hun opvallende witte kopgevels, is een ode aan de tijdloze boerderijarchitectuur. Elk detail van deze woningen, van de karakteristieke (raam)luiken tot de elegante combinatie van rieten daken en dakpannen, weerspiegelt een diepe waardering voor ambacht en erfgoed, terwijl het alle hedendaagse gemakken biedt.

Enkele woning specificaties:
• Woonoppervlakte: ca. 138 tot 176 m²
• Buitenruimte: Geniet van de vrijheid in een royale achtertuin

Ben je klaar om deel uit te maken van deze prachtige woonomgeving? Deze huizen combineren de nostalgie van het verleden met de innovatie van vandaag en zijn perfect voor diegenen die een leven van stijl en comfort nastreven.

Voor meer informatie over onze herenboerderijen en om je plek te reserveren in het hart van Boomgaerde, blijf ons volgen! Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws.

Nog niet ingeschreven?

schrijf je hier in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe