bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ontdek het tweede woningtype in Fase 2 van Boomgaerde

4 juni 2024

In de aanloop naar de officiële lancering van fase 2 van Boomgaerde, geven we je graag een exclusieve voorproef van ons veelbelovende aanbod. Elk detail van deze nieuwe fase is zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort en stijl, en vandaag introduceren we met trots ons tweede woningtype: de ruime twee-onder-een-kapwoningen.

Ontdek de twee-onder-een-kapwoningen

Kenmerken van de twee-onder-een-kapwoning:
• 8 twee-onder-een-kapwoningen
• Kenmerkende tuitgevels die een klassieke uitstraling met moderne flair combineren
• Elk huis is voorzien van een ruime aangebouwde berging, perfect voor extra opslag of hobbyruimte

Maar dat is niet alles. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze woningen is de nabijheid van het strand. Stel je voor: in slechts 9 minuten sta je met je voeten in het zand, waardoor elke dag voelt als een mini-vakantie. Het gemak van wonen zo dicht bij het strand betekent dat je op elk moment kunt genieten van een frisse bries en ontspannende wandelingen langs de waterkant.

Elke dag een beetje vakantie
De locatie van onze twee-onder-een-kapwoningen biedt niet alleen het gemak van stadsvoorzieningen dichtbij, maar ook de unieke mogelijkheid om te ontsnappen aan de dagelijkse routine met een snelle wandeling naar het strand.

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg automatisch de volgende schetsbeelden in je mailbox!

Nog niet ingeschreven?

schrijf je hier in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe