bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ontdek ons laatste en meest luxueuze woningtype in Boomgaerde

19 juni 2024

Hierbij kondigen we de introductie aan van ons nieuwste en meest exclusieve woningtype binnen ons project Boomgaerde: de vrijstaande villa's!

Deze vijf unieke villa's zijn speciaal ontworpen met een focus op luxe, comfort en ruimte voor groots leven. Elk detail van deze villa's weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en exclusiviteit, van de doordachte architectuur tot de hoogwaardige afwerkingen.

Een eerste kijk op pure luxe
Het eerste schetsbeeld van onze vrijstaande villa's is al veelbelovend. Iedere villa heeft zijn eigen karakter en vandaag maak je kennis met één van de 5 prachtige villa's. Deze beelden beloven een thuis dat niet alleen esthetisch indrukwekkend is, maar ook functioneel uitmuntend, met ruimtes die zowel gastvrij als royaal aanvoelen. Wat vind jij van deze eerste indruk?

Kiezen voor een nieuwbouwwoning in Boomgaerde betekent kiezen voor veel keuzevrijheid, onderhoudsvrij en een nieuwe start, want een vrijstaande villa biedt tal van voordelen die bijdragen aan een hogere levenskwaliteit en toekomstbestendig wonen. Bij ons heb je de vrijheid om je huis aan te passen naar je eigen smaak en voorkeuren, wat resulteert in een thuis dat echt van jou is. Nieuwbouwwoningen zijn daarnaast ook nagenoeg onderhoudsvrij in de eerste jaren na oplevering. Ook duurzaamheid staat centraal bij Boomgaerde; alle woningen zijn gasloos en voorzien van het comfort van vloerverwarming.

Voor meer informatie over de unieke vrijstaande villa's schrijf je in en blijf ons volgen.

Interesse?

schrijf je hier in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe